اقلیم و فرهنگ رویکرد هفته ترویج علم است
به گزارش وبلاگ پاییز، خبرنگاران/گیلان مدیر مرکز آموزش و پژوهش های توسعه و آینده نگری گیلان، رویکرد سال جاری هفته ترویج علم را اقلیم و فرهنگ دانست و گفت: افزایش دانش و اطلاعات علمی نسبت به مسائل زیست محیطی و آب و هوایی می تواند جامعه را به سمت پایداری راهنمایی کند.

علیرضا محمدی در همایش نقش رسانه در ترویج علم، 19 آبان را مصادف با روز جهانی علم دانست و اظهار کرد: سال جاری روز جهانی علم با شعار علم برای همه در خدمت صلح و توسعه گرامی داشته می گردد.
وی با بیان اینکه هفته ترویج علم در کشور ما گرامی داشته می گردد، توضیح داد: چهارمین روز از هفته ترویج علم تحت عنوان نقش رسانه در ترویج علم نامگذاری شده است، زیرا رسانه ها به واسطه گستردگی و دسترسی آسان نقش مهمی در ترویج و فراگیری علم دارد.
مدیر مرکز آموزش و پژوهش های توسعه و آینده نگری سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گیلان، با تاکید بر لزوم عمومی کردن علم در لایه های مختلف اجتماعی، اضافه نمود: رواج تفکر علمی نزد مردم جامعه در نهایت موجب خردگرایی و توسعه پایدار می گردد.
محمدی با بیان اینکه ماموریت ترویج علم بر عهده دو گروه دولتی و غیردولتی است، گفت: آموزش و پرورش و آموزش عالی نقش مهمی در ترویج علم دارند، اما رسانه ها در کنار سازمان های مردم نهاد یکی از ابزارهای نوین و قابل دسترس برای انتقال یافته های علمی است.
وی رویکرد سال جاری هفته ترویج علم را اقلیم و فرهنگ دانست و اظهار داشت: یکی از دغدغه های جامعه امروز تغیرات اقلیمی است لذا افزایش دانش و اطلاعات علمی نسبت به مسائل زیست محیطی و آب و هوایی می تواند جامعه را به سمت پایداری راهنمایی کند.
مدیر مرکز آموزش و پژوهش های توسعه و آینده نگری گیلان، حل مسائل و مسائل زیست محیطی را احتیاجمند نگاه علمی دانست و متذکر شد: بسیاری از کشورهای توسعه یافته از نیم قرن پیش فراگیر کردن و عمومیت بخشیدن به علم در سطح جامعه را دنیال می نمایند، زیرا گسترش علم به توسعه پیدار دوام و قوام می بخشد.
محمدی با بیان اینکه امروزه رسانه های از حالت انحصاری خارج شده اند، اظهار کرد: رسانه های مجازی و شبکه های اجتماعی به واسطه گستردگی و فراگیر بودن نقش اساسی در انتقال علم بین آحاد جامعه دارند و امروزه بسیاری از اطلاعات مورد احتیاج پیرامون مسائل به وسیله رسانه ها قابل حصول است.
منبع: خبرگزاری ایسنا