چرا شب ها دچار پرخوری می شویم؟

به گزارش وبلاگ پاییز، خوردن غذا در طول روز ممکن است فوایدی برای سلامت روان داشته باشد، ولی در شب غذا خوردن علاوه بر افزایش وزن عامل اختلالات روانی از جمله افسردگی و اضطراب است.

چرا شب ها دچار پرخوری می شویم؟

از غذا برای تسکین خلق و خوی خود استفاده می کنید. بر اساس تحقیقات اخیر، زمان صرف وعده های غذایی ممکن است بر خلق و خو، از جمله سطوح افسردگی و اضطراب تأثیر بگذارد. محققان بیمارستان بریگهام و زنان، یکی از اعضای مؤسس سیستم مراقبت های بهداشتی Mass General Brigham، تأثیرات غذا خوردن در طول روز و شب را آنالیز کردند.

محققان دریافتند که افرادی که درطول شب غذا مصرف می کردند، خلق و خوی اضطراب و افسردگی بین آن ها افزایش یافت. این افزایش در گروهی از شرکت نمایندگان که فقط در طول روز غذا می خوردند مشاهده نشد که نشان می دهد زمان غذا خوردن ممکن است بر آسیب پذیری خلق و خوی تأثیر بگذارد.

یافته های محققان شواهدی را برای زمان بندی مصرف غذا به عنوان یک استراتژی نو برای به حداقل رساندن آسیب پذیری خلقی در افرادی که دچار ناهماهنگی شبانه روزی هستند، ارائه می نماید.

در جوامع صنعتی، کارگران نوبتی تا 20 درصد نیروی کار را تشکیل می دهند و به طور مستقیم مسئول خدمات مختلف بیمارستانی، مشاغل تولیدی و سایر خدمات ضروری هستند. کارگران شیفت معمولا با اختلاف بین ساعت داخلی مغز و فعالیت های معمولی مانند چرخه غذا خوردن و روزه داری روبرو می شوند. بعلاوه 25 تا 40 درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به اضطراب و افسردگی قرار دارند.

یافته های محققان دری را برای یک استراتژی نو رفتاری باز می نماید که ممکن است برای افرادی که اختلالات سلامت روان را تجربه می نمایند نیز مفید باشد. مطالعه ما شواهد رو به رشدی بیان می نماید که نشان می دهد استراتژی هایی که خواب و ریتم شبانه روزی را بهینه می نمایند ممکن است به ارتقای سلامت روان یاری نمایند.

برای انجام این مطالعه، Scheer، Chellappa و همکاران 19 شرکت نماینده (12 مرد و 7 زن) را برای یک مطالعه تصادفی کنترل شده ثبت نام کردند. شرکت نمایندگان تحت یک پروتکل Desynchrony اجباری در نور کم به مدت چهار روز قرار گرفتند.

تیم دریافتند که زمان بندی غذا به طور قابل توجهی بر سطح خلق و خوی شرکت نمایندگان تاثیر می گذارد. گروه کنترل شیفت شب که شامل افرادی بودند که وعده غذایی شبانه مصرف می کردند، سطوح خلق و خوی افسردگی و اضطراب را در مقایسه با گروه کنترل دیگر که مصرف غذای روزانه داشتند نشان می دادند.

مصرف غذا بر سلامت روان باید مورد آنالیز های بیشتر قرار گیرد.

منبع: برنا

منبع: فرارو

به "چرا شب ها دچار پرخوری می شویم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چرا شب ها دچار پرخوری می شویم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید