سرکه سیب عفونت گوش را درمان می نماید؟

به گزارش وبلاگ پاییز، عفونت گوش می تواند ناشی از تجمع بیش از حد باکتری یا عفونت ویروسی در گوش داخلی، میانی یا خارجی باشد. اگرچه هیچ کارآزمایی بالینی اثرات سرکه سیب را بر عفونت گوش آنالیز نکرده است، اما نتایج تحقیقی در سال 2017 نشان داد که این سرکه دارای اثر ضد باکتریایی و ضد ویروسی است. از آنجایی که سرکه سیب حاوی خواص ضد میکروبی است به کشتن قارچ ها، یکی از علل عفونت گوش یاری می نماید.

سرکه سیب عفونت گوش را درمان می نماید؟

به گزارش ایسنا به نقل از هلث، صد ها سال است که مردم از سرکه سیب برای درمان انواع مسائل سلامتی استفاده می نمایند. سرکه حاوی طیف گسترده ای از مواد سالم از جمله اسید استیک، اسید های آمینه و آنتی اکسیدان هاست. مایع کدری که در ته بطری سرکه سیب قرار گرفته است، مادر نامیده می گردد و مملو از باکتری ها، پروتئین ها و آنزیم های مفید است.

در حالی که هیچ مطالعه علمی برای حمایت از این درمان وجود ندارد، آیا می توانیم از سرکه سیب برای درمان عفونت گوش استفاده کنیم؟

در حالی که کلینیک مایو ایالات متحده می گوید که بیشتر عفونت ها آسیب پایدار ایجاد نمی نمایند، عفونت های شدید می توانند خطرات جدی برای سلامتی داشته باشند و باید به وسیله یک متخصص پزشکی درمان شوند به همین علت سرکه سیب می تواند به درمان عفونت های خفیف گوش خارجی در بچه ها و بزرگسالان یاری کند.

استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کلی بعضی از علل اصلی عفونت گوش هستند و خوشبختانه، یک مطالعه در سال 2018 نشان داد که سرکه سیب رشد استافیلوکوکوس اورئوس (S. aureus) و اشریشیا کلی (E. coli) را متوقف می نماید.

در واقع، سرکه سیب التهاب را در نمونه های باکتری مخلوط با سلول های ایمنی کاهش داد. محققان فرض می نمایند که این درمان می تواند از اسید استیک موجود در سرکه سیب باشد که می تواند به میکروب های موجود در باکتری های عفونی آسیب برساند.

این مطالعه نتیجه گرفت که سرکه سیب می تواند به درمان بعضی از عفونت های باکتریایی یاری کند. علاوه بر این، مطالعه 2017 خواص ضد باکتریایی قوی سرکه سیب را با غلظت 25 درصد نشان داد.

برای استفاده از سرکه سیب در درمان عفونت گوش توصیه می گردد که آن را با میزان مساوی آب گرم مخلوط کنید. از قطره چکان تمیز یا سرنگ بچه ها می توانید برای چکاندن سرکه در گوش بهره ببرید.

فرد تحت درمان باید به پهلو دراز بکشد، اما دقت کنید که قطره چکان را داخل گوش فرو نکنید. در عوض، گوش را با یک توپ پنبه ای بپوشانید سپس پنج تا 10 قطره را داخل گوش بچکانید.

باید چند دقیقه بعد از استفاده ثابت بمانید تا قطره ها در آن خیس بخورند. در صورت لزوم می توانید این کار را دوباره انجام دهید.

منبع: فرارو

به "سرکه سیب عفونت گوش را درمان می نماید؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سرکه سیب عفونت گوش را درمان می نماید؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید