سوپ جو قرمز، یک غذای سبک برای افطار

به گزارش وبلاگ پاییز، سوپ جو قرمز یکی از سوپ های کلاسیک و بسیار پرطرفدار در میان ما ایرانی ها است که به عنوان پیش غذا در مهمانی ها و به عنوان یک غذای کامل برای خانواده سرو می گردد.

سوپ جو قرمز، یک غذای سبک برای افطار

محبوبیت این سوپ آن قدر زیاد است که تقریبا در تمام رستوران ها می توانید آن را ببینید و به عنوان پیش غذا سرو می گردد. تهیه سوپ جو قرمز بسیار ساده است. به طوری که حتی کسانی که سررشته ای در آشپزی ندارند به راحتی می توانند این سوپ را به برترین شکل تهیه نمایند. این سوپ خوشمزه را تهیه کنید و از خواص بی نظیر جو و سبزیجاتی که در آن استفاده شده بهره ببرید. با وبلاگ پاییز همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه سوپ جو قرمز

  • پیاز بزرگ (خرد شده) یک عدد
  • کرفس (خرد شده) یک فنجان
  • روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی (خردشده) 300 گرم
  • آب 2 لیوان
  • فلفل سیاه یک هشتم قاشق چایخوری
  • رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
  • هویج (خردشده) 2 عدد
  • سیر (خردشده) 3 حبه
  • جو یک فنجان
  • آب مرغ یا آب سبزیجات 2 پیمانه
  • برگ بو یک عدد
  • نمک به میزان لازم

طرز تهیه سوپ جو قرمز

مرحله اول

برای آغاز ابتدا باید سبزیجات را خرد کنید. پیاز، هویج، کرفس و سیر را بعد از اینکه شستید داخل آبکش بریزید تا خشک شوند. سپس آن ها را به صورت ریز خرد کنید. روغن زیتون را داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. سبزیجات خردشده را حدود 10 دقیقه داخل قابلمه تفت دهید تا نرم شوند. در این حین که سبزیجات می پزند، جو را داخل یک فنجان بریزید و روی آن آب بریزید.

مرحله دوم

گوجه فرنگی را بشویید و به صورت نگینی خرد کنید. سپس گوجه فرنگی خرد شده را همراه آب مرغ یا آب سبزیجات، برگ بو و فلفل به مواد اضافه کنید و صبر کنید تا به جوش آیند. در این مرحله جو را آبکش نموده و به قابلمه اضافه کنید. حرارت را ملایم نموده و صبر کنید تا مواد حدود 45 دقیقه با هم بپزند و سوپ حسابی جا بیفتد.

اگر به پیش غذاهای مخصوص افطار علاقه دارید رولت خرما، شیرینی یخچالی ساده و سریع را بخوانید.

مرحله سوم

البته اگر بخواهید می توانید هم زمان با خرد کردن و تفت دادن سبزیجات جو را در ظرفی جدا روی حرارت قرار دهید تا نیم پز گردد. سپس آن را آبکش نموده و به سوپ اضافه کنید؛ این کار یاری می نماید تاسوپ شما سریع تر حاضر گردد. زمانی که سوپ شما آغاز به جوشیدن کرد و لعاب انداخت، آماده است. در چند دقیقه آخر پخت به میزان لازم نمک اضافه کنید و سوپ را از روی حرارت بردارید. برای تزیین از میزانی جعفری و گشنیز خردشده بهره ببرید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب طرز تهیه فسنجان با هویج را مطالعه کنید.

منبع: پیام دلتا

به "سوپ جو قرمز، یک غذای سبک برای افطار" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سوپ جو قرمز، یک غذای سبک برای افطار"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید