طرز تهیه سوپ ترشک خوشمزه و مفید
به گزارش وبلاگ پاییز، سوپ ترشک یکی از سوپ های سنتی اگراین است اما به طور کلی در اروپا شرقی به وفور طبخ می گردد و هواداران زیادی دارد. این سوپ مخصوص فصول سرد است اما به علت طعمش می توانید آن را به عنوان یک پیش غذای سبک در هر وعده ای آماده کنید.
ترشک گیاهی ست که می توان آن را منبع غنی ویتامین ث دانست، پس در پاییز و زمستان از آن غافل نشوید. از دیگر خواص آن می توان به برطرف آلرژی های فصلی، یاری به گوارش بهتر، سلامت مو و ناخن و غیره اشاره نمود.
این سوپ در زمانی کوتاه آماده می گردد و با داشتن عصاره گوشت یا سبزی، به بازیابی انرژی یاری می نماید.
مواد لازم برای تهیه سوپ ترشک
- کره 30 گرم
- پیاز (خرد شده) یک عدد
- سیر (رنده شده) دو حبه
- رازیانه یک قاشق غذاخوری
- سیب زمینی بزرگ (پخته وخرد شده) یک عدد
- عصاره مرغ یا سبزیجات 700 میلی لیتر
- برگ بو یک عدد
- اسفناج (خرد شده) 50 گرم
- سبزی ترشک (خرد شده) 50 گرم
- برگ جعفری (خرد شده) یک مشت
- شوید (خرد شده) یک مشت
- لیمو تازه نصف یک عدد
- تخم مرغ(تخم مرغ را هشت دقیقه بجوشانید و سپس پوست کنده و خرد کنید) یک عدد
- خامه ترش دو قاشق غذاخوری
- نمک به میزان لازم
- فلفل به میزان لازم
طرز تهیه سوپ ترشک
مرحله اول
یک تابه را روی حرارت قرار دهید، سپس کره را در آن بریزد تا کاملا ذوب گردد، در ادامه سیر، پیاز و تخم رازیانه را اضافه کنید و تفت دهید. به مدت هفت دقیقه اجازه دهید تا روی شلعه بمانند که نرم شوند.
مرحله دوم
عصاره سبزیجات یا مرغ را به همراه تکه های سیب زمینی و برگ بو داخل قابلمه ریخته و روی شعله قرار دهید تا به جوش بیاید. برای این کار 15 دقیقه زمان ضروری است.
مرحله سوم
اسفناج و ترشک را به آن اضافه کنید و پنج دقیقه دیگر زمان دهید تا آن ها هم بجوشند.
سه چهارم شوید و جعفری تازه را به آب جوش اضافه کنید و پس از مدت کوتاهی، قابلمه را از روی شعله بردارید.
مرحله چهارم
سوپ ترشک را با اضافه کردن نمک، فلفل و میزانی آب لیمو تازه مزه دار کنید. سوپ را به ظرف سرو منتقل نموده و روی آن را با تخم مرغ پخته، خامه ترش و سبزیجات به جای مانده تزئین و سپس نوش جان کنید.
چند نکته
- اگر گیاه تازه ترشک را پیدا نکردید می توانید از بسته های خشک آن بهره ببرید.
- اضافه کردن خامه ترش به این سوپ اختیاری ست اما برای بهتر شدن طعم غذا بهتر است که بهره ببرید.
- برای خوشمزه شدن سوپ می توانید از تره فرنگی هم بهره ببرید.
- انواع سوپ از پیش غذاهای خوشمزه و پرطرفدار است، پیشنهاد می کنیم طرز تهیه سوپ ذرت و سیب زمینی و سوپ هویج خامه ای مجلسی و خوشمزه را بخوانید.