دسر پلمبیر مجلسی و خوشمزه با نکات کامل
به گزارش وبلاگ پاییز، پلمبیر یکی از انواع دسرهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می گردد.
دسر پلمبیر مجلسی، یک دسر خوشمزه فرانسوی با ترکیبی از میوه های ژله ای یا میوه های تازه، خصوصا آناناس است. ترکیب ژله و بستنی دسر پلمبیر، برای هر فصلی مناسب است. شما می توانید در قالب بزرگ و یکجا یا در قالب های تک نفره و لیوان های مخصوص صرف دسر، با توجه به سلیقه خود این دسر را تزیین کنید. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه دسر پلمبیر مجلسی
- آب سرد نصف لیوان
- پودر ژلاتین 2/5 قاشق غذاخوری
- تخم مرغ 2 عدد
- شکر 5 قاشق غذاخوری
- وانیل نصف قاشق چایخوری
- شیر 1 لیوان
- خامه 200 گرم
- بستنی وانیلی 3 قاشق غذاخوری
- پودر گردو نصف پیمانه
طرز تهیه دسر پلمبیر مجلسی
مرحله اول
برای تهیه دسر پلمبیر مجلسی، ابتدا پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط کنید و روی بخار آب قرار دهید تا به روش بن ماری ذوب گردد. سپس زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید و سفیده را با 1 قاشق شکر خوب بزنید تا پفکی گردد و از ظرف نریزد. مابقی شکر را همراه وانیل به زرده اضافه و مخلوط کنید.
مرحله دوم
سپس 1 لیوان شیر را به مخلوط زده شده زرده اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا گرم گردد. مراقب باشید که شیر شما نجوشد، فقط در حدی که گرم گردد کافی است. سپس از روی حرارت بردارید و خامه و بستنی را با هم مخلوط و به مخلوط زرده و شیر اضافه کنید.
مرحله سوم
سپس پودر ژلاتین را بریزید و در آخر سفیده زده شده را به مواد اضافه کنید. سپس پودر گردو را مخلوط کنید و داخل قالب بریزید و به مدت 6-8 ساعت داخل یخچال بگذارید تا خودش را کامل بگیرد. سپس آن را در ظرف مورد نظر برگردانید. اگر به دستور کیک های خانگی علاقه دارید، کیک شیره و ارده مجلسی که شما را داغ می نماید را بخوانید.
مرحله چهارم
حالا یک لیوان شیر به مخلوط زده اضافه کنید و بگذارید روی حرارت تا گرم گردد. فقط گرم گردد کافی است و نباید بجوشد. بعد از روی حرارت بردارید و خامه صبحانه و بستنی را باهم مخلوط و به زرده و شیر هم زده اضافه کنید. سپس پودر ژلاتین را بریزید و در آخر سفیده زده شده را به مواد اضافه و با پودر گردو کاملا مخلوط کنید و داخل قالب خود بریزید.
نکته مهم برای تهیه دسر پلمبیر مجلسی
- می توانید از مخلوط پودر گردو و پسته بهره ببرید. ریختن پودر پسته اختیاری است.