2 مدل طرز تهیه بستنی سیب و دارچین خوشمزه و مقوی
به گزارش وبلاگ پاییز، بستنی سیب و دارچین یکی از خوشمزه ترین است که به راحتی می توانید در خانه و با مواد ساده تهیه کنید. این بستنی خانگی را هم با سیب زرد و هم سیب قرمز می توانید درست کنید. در این مقاله از در طرز تهیه بستنی سیب و دارچین را به 2 روش آموزش می دهیم.
طرز تهیه بستنی سیب و دارچین ساده
مدت زمان آماده سازی مواد: 30 دقیقه
مدت زمان آماده سازی بستنی سیب و دارچین: 4 ساعت
مواد لازم برای تهیه بستنی سیب دارچین بدون ثعلب
خامه: 2 و 1/4 لیوان دسته دار فرانسوی
شیر: 1 لیوان دسته دار فرانسوی
پودر قند: 3/4 لیوان دسته دار فرانسوی
وانیل: 1 قاشق چای خوری
سیب زرد یا قرمز: 2 عدد میانه
کره: 2 قاشق غذاخوری
دارچین: 2 قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای: 1/4 لیوان دسته دار فرانسوی
نمک: 1/2 قاشق چای خوری
گردو: 1 قاشق غذاخوری (خرد شده)
مراحل طرز تهیه بستنی سیب قرمز یا زرد با دارچین
برای درست کردن بستنی سیب و دارچین به روش خانگی و پف دار، ابتدا باید مایه بستنی را درست کنید و در یخچال بگذارید. سپس سیب ها را آماده نموده و در آخر هر دو را با هم مخلوط کنید و در فریزر بگذارید. برای مشاهده جزییات تهیه این بستنی خوشمزه و محبوب، دستورالعمل زیر را دنبال کنید.
مرحله اول: مواد را با هم مخلوط کنید
در اولین مرحله از طرز تهیه بستنی سیب و دارچین، در یک ظرف، شیر را با شکر قهوه ای، نمک، وانیل و نصف دارچین با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست گردد. بهتر است از همزن برای ترکیب مواد بهره ببرید. برای خرید انواع ، ، ، و می توانید از فروشگاه های زنجیره ای به صورت تلفنی، حضوری یا اینترنتی اقدام کنید.
مرحله دوم: مایه بستنی را در یخچال بگذارید
بعد از آماده کردن مایه بستنی، روی ظرف را با سلفون بپوشانید و در یخچال بگذارید. به مدت 2 ساعت ظرف را در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
مرحله سوم: سیب ها را تفت دهید
در این مرحله از طرز تهیه بستنی سیب و دارچین، سیب ها را پوست بگیرید و هسته ها را جدا کنید. سپس سیب ها به صورت نگینی خرد کنید. در یک تابه کره را بریزید و اجازه دهید داغ گردد. سیب ها را در تابه بریزید و روی حرارت ملایم تفت دهید. در صورت تمایل انواع و را به صورت تلفنی، حضوری یا اینترنتی، از فروشگاه های زنجیره ای بخرید.
مرحله چهارم: بقیه مواد مایه بستنی را تفت دهید
به سیب های در حال تفت خوردن، پودر قند، پودر دارچین و گردوهای خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا سیب ها را آغشته و کاور نمایند. بعد از اینکه سیب ها، کمی طلایی شدند و پودر دارچین و پودر قند، به خورد سیب ها رفتند، حرارت را خاموش کنید. برای خرید و می توانید به وسیله فروشگاه های به صورت تلفنی، حضوری و اینترنتی اقدام کنید.
مرحله پنجم: مواد بستنی را در بستنی ساز بریزید
بعد از 2 ساعت که مایه بستنی خودش را گرفت، آن را در دستگاه بستنی ساز بریزید. بر اساس نوع دستگاه، زمان و حالت آن را تنظیم کنید تا بستنی آماده گردد. در حالت کلی، مایه بستنی به مدت 30 دقیقه در دستگاه بستنی ساز بماند، آماده می گردد. بعد از آماده شدن بستنی، آن را کنار بگذارید.
مرحله ششم: بستنی را به سیب ها اضافه کنید
بعد از بیرون آوردن بستنی از دستگاه بستنی ساز، سیب های تفت خورده با دارچین، گردو و پودر قند را به بستنی اضافه کنید. بستنی و سیب ها را با هم مخلوط کنید و با قاشق هم بزنید تا کاملا در هم ترکیب شوند.
مرحله هفتم: مواد بستنی را در فریزر بگذارید
بعد از اینکه مواد با هم مخلوط شدند، ظرف بستنی را در فریزر بگذارید. یک ساعت بعد، دوباره ظرف را از فریزر بیرون بیاورید و با قاشق هم بزنید تا بافت یخی نگیرد و پفکی گردد. دوباره ظرف بستنی را در فریزر بگذارید. هر 30 دقیقه یک بار این کار را انجام دهید و بعد از 3 ساعت، قالب بستنی را بیرون بیاورید، بستنی را اسکوپ بزنید و سرو کنید.
طرز تهیه بستنی سیب و دارچین با تخم مرغ
مدت زمان آماده سازی مواد: 30 دقیقه
مدت زمان آماده سازی بستنی سیب و دارچین با تخم مرغ: 2 ساعت
مواد لازم برای تهیه بستنی سیب و دارچین با تخم مرغ
سیب زرد یا سبز: 3 عدد میانه
خامه: 1 لیوان دسته دار فرانسوی
شیر: 1 لیوان دسته دار فرانسوی
زرده تخم مرغ: 4 عدد
پودر قند: 125 گرم
آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
دارچین: 1 قاشق غذاخوری
مراحل طرز تهیه بستنی با دارچین و سیب
در این روش از تهیه بستنی دارچین و سیب، نیازی به سرخ کردن سیب نیست و در مواد بستنی از زرده تخم مرغ استفاده می گردد. اندازه دارچین را هم می توانید کمتر یا بیشتر در نظر بگیرید. برای تهیه این بستنی خوشمزه، مراحل زیر را دنبال کنید.
مرحله اول: مواد مایه بستنی را بجوشانید
در اولین مرحله از طرز تهیه بستنی سیب و دارچین، در یک قابلمه شیر و خامه را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا وقتی که کناره های ظرف آغاز به حباب زدن کند ولی نجوشد. نزدیک دمای جوش که شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
مرحله دوم: زرده تخم مرغ و پودر قند را ترکیب کنید
در این مرحله، در یک ظرف دیگر، زرده های تخم مرغ را بریزید و پودر قند را به آن اضافه کنید. زرده تخم مرغ و پودر قند را با همزن به قدری بزنید تا بافت پفکی بگیرد و به رنگ کرمی دربیاید. برای خرید می توانید به وسیله فروشگاه های زنجیره ای به صورت تلفنی، حضوری یا اینترنتی اقدام کنید.
مرحله سوم: مواد بستنی را با هم ترکیب کنید
در این مرحله، 2 قاشق غذاخوری از شیر و خامه را روی مخلوط تخم مرغ و پودر قند بریزید و هم بزنید. سپس به بقیه مخلوط، به جای مانده شیر و خامه را به صورت مرحله ای و به تدریج اضافه کنید و مدام هم بزنید. همه مواد مایه بستنی به جز سیب و دارچین در این مرحله باید تمام شوند.
مرحله چهارم: مایه بستنی را روی حرارت قرار دهید
بعد از ترکیب شدن مواد مایه بستنی، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و دارچین را اضافه کنید. حدود 8 تا 10 دقیقه صبر کنید تا کاملا یکدست شوند. در این مدت مایه بستنی را مدام هم بزنید. بعد قابلمه را بردارید و کنار بگذارید تا از دما بیفتد و سرد گردد. سپس مایه بستنی را در یک کاسه بریزید و در یخچال بگذارید.
مرحله پنجم: سیب ها را آماده کنید
در فاصله ای که مایه بستنی در یخچال است، را بشویید و با پوست آنها را رنده کنید. فقط هسته ها را کنار بگذارید. به سیب های رنده شده، آبلیمو هم اضافه کنید. اگر می خواهید طعم دارچین بستنی بیشتر گردد، دوباره کمی پودر دارچین اضافه کنید. را می توانید از فروشگاه های به صورت تلفنی، حضوری یا اینترنتی بخرید.
مرحله ششم: سیب و مایه بستنی را مخلوط کنید
در این مرحله از طرز تهیه بستنی سیب و دارچین، مایه بستنی خنک شده را از یخچال بیرون بیاورید و سیب رنده شده و آبلیمو را به آن اضافه و با هم مخلوط کنید. مواد را هم بزنید تا یکدست گردد. ظرف بستنی را به مدت 2 ساعت در فریزر قرار دهید.
مرحله هفتم: بستنی سیب دارچین را سرو کنید
در آخرین مرحله، می توانید در فاصله ای که بستنی در فریزر است، هر 30 دقیقه یک بار مواد را هم بزنید تا بافت یخی نگیرد. سپس بستنی را بیرون بیاورید و روی آن را با انواع مغزیجات مثل گردو و پسته خرد شده و سس شکلات تزیین و سرو کنید. انواع و را می توانید از فروشگاه های به روش تلفنی، حضوری یا اینترنتی بخرید.
سوالات متداول
آیا بستنی سیب بدون خامه بافت یخی می گیرد؟
خیر. بدون استفاده از خامه هم می توانید بافت پف دار به بستنی بدهید. برای جلوگیری از یخی شدن بستنی، باید بعد از گذاشتن بستنی در فریزر، هر 30 دقیقه یا 1 ساعت یک بار، مایه بستنی را هم بزنید.
از چه سیبی در تهیه بستنی سیب و دارچین استفاده کنیم؟
از سیب زرد، سیب قرمز و سیب سبز می توانید بهره ببرید. فقط سیب هایی بهره ببرید که بدون خرابی و سالم باشند تا طعم بستنی تان تلخ یا رنگ آن تیره نگردد.
منبع: افق کوروش