طرز تهیه کیک سیب و دارچین؛ نکاتی برای خوشمزه تر شدن

به گزارش وبلاگ پاییز، کیک سیب و دارچین یکی از دسرهای همه پسند است. می توانید با صرف زمان و هزینه کم این کیک خوشمزه را درست کنید و از طعم آن لذت ببرید. این کیک انتخاب مناسبی برای دورهمی های محبت آمیز و خانوادگی است. بعلاوه درست کردن این کیک برای تعداد بالا راحت تر از سایر کیک ها است و انتخاب خوبی برای پذیرایی از مهمان هاست به این علت که هم طعم خوبی دارد و هم برش دادن و تقسیم کردن آن بدون از بین رفتن زیبایی ظاهری آن امکان پذیر است.

طرز تهیه کیک سیب و دارچین؛ نکاتی برای خوشمزه تر شدن

طعم سیب و دارچین در کنار هم بسیار عالی است و عطر فوق العاده ای هم دارد. علاوه بر کیک سیب و دارچین، پیشنهاد می کنیم دستور تهیه قرابیه سیب و دارچین و ترایفل سیب و دارچین را هم از دست ندهید.به طور کلی همه کیک ها مواد پایه ثابتی دارند و تفاوت مزه ای اونا فقط به بعضی مواد ثانویه و روش ها و تکنیکای پخت بستگی داره. من اینجا تکنیک هایی که خودم استفاده میکنم و بر اساس تجربه به دست اومده رو میگم. خب بریم سراغ ادامه دستور پختمون در قسمت آشپزی از وبلاگ پاییز بلاگ مواد زیر رو آماده کنید.

مواد لازم طرز تهیه کیک سیب و دارچین
تخم مرغچهار عدد (بهتره تخم مرغ ها رو از یخچال بیرون بیارین و بزارین به دمای محیط برسن بعد ازشون بهره ببرید. این یکی از تکنیکاییه که خیلی توی مزه نهایی کیک مهمه)
شکریک پیمانه
شیر یا آبیک پیمانه
روغنیک پیمانه
وانیلیک سر چاقو
بیکینگ پودریه قاشق چایخوری
آرددو و نیم پیمانه
سیبمیانه دو عدد
دارچیندو قاشق غذاخوری (این میزان سلیقه ایه و قابل تغییره. البته برترین میزان دارچین بعد از چند بار درست کردن این کیک و طبق تجربه دستتون میاد.)

طرز تهیه کیک سیب و دارچین (پای سیب و دارچین):

  • در اولین مرحله میریم سراغ سیب ها و اونا رو پوست می گیریم. از وسط به چهار قسمت مساوی برش می زنیم و مجددا این تکه ها رو به سه یا چهار قسمت نازک برش می زنیم. این کار به سایز سیب هاتون بستگی داره و ترجیحا نازک برش زدنش خیلی بهتره چون روی سطح کیک راحت تر می مونه.
  • دو قاشق شکر و دو قاشق دارچین را به سیب ها اضافه می کنیم و کنار می گذاریم تا دارچین به خورد سیب ها برود. (این مرحله کاملا سلیقه ایی و ذائقه ایی هست و می تونید کمتر یا بیشترش کنید.)
  • تخم مرغ هایی که به دمای محیط رسیده (وقتی سرد از یخچال بیرون میارید بذارید تا دمای اون ها به دمای محیط برسه) رو با شکر و وانیل با دور تند هم زن برقی به مدت 8 دقیقه هم می زنیم تا رنگ مواد کاملا روشن شده و تقریبا حجمشون دو برابر بشه.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک کوکو استار (کیک سه لایه)

  • حالا توی این مرحله آب یا شیر و اضافه می کنیم و با دور کُند هم زن برقی در حد چند ثانیه مواد رو به هم میز نیم. این کار رو با هم زن دستی هم می تونید انجام بدید.
  • روغن رو اضافه می کنیم و اونو هم در حد همین چند ثانیه به هم میزنیم. مواد رو توی این مرحله اگر زیاد از حد هم بزنید، هم پف تخم مرغ ها میخوابه و هم مواد رقیق میشه.
  • جالبه بدونید اگر در این مرحله از آب بهره ببرید، کیک بافت نرم تری داره یا اصطلاحا خوش پُف و سبک میشه. من خودم همواره از آب استفاده می کنم کیک رو خیلی لطیف و خوش فُرم میکنه.
  • حالا آرد رو طی دو مرحله کم کم به مخلوطمون اضافه می کنیم و با همون دور کُند همزن در حدی که مخلوط بشن فقط به هم می زنیم.
  • آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک می کنیم تا کیکمون بافت لطیف تری پیدا کنه. این موضوع رو حتما رعایت کنید تا تاثیر بی نظیرش رو ببینید.
  • ته قالب رو از قبل کاغذ روغنی پهن می کنیم و میزانی هم آرد می پاشیم (این کار برای اینه که بعد کیکمون به قالب نچسبه و راحت جدا شه)
  • حالا نصف مواد رو از مرکز قالب به آهستگی توی قالب می ریزیم و نصف سیب هامونو روی سطح مواد می چینیم.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک نسکافه

نکته های مهم در طرز تهیه کیک سیب و دارچین:

  1. سیب ها رو به آرومی روی کیک قرار بدید تا فرو نرن
  2. لایه موادی که توی قالب می ریزید نازک نباشه تا سیب ها ته کیک نرن
  3. این که سیب ها بعد از پخت در عمق های مختلف کیک باشن باعث میشه هنگام برش، سیب ها معین بشه و در هر برشی مخاطب بتونه طعم سیب و کیک رو با هم بچشه.
  • بعد از اون بقیه سیب هامونو روی سطح کیک با همون حساسیت قبلی هر مدلی که دوست داشتید می چینید. می تونید مثل عکس زیر از مدل گل رز بهره ببرید.
  • حالا کیک رو منتقل می کنیم به فرِی که از قبل گرم شده. (من اونو میزارم طبقه سوم. البته درآوردن قِلق این کار و دمای مناسب برای پخت کاملا تجربی هست چون فِرهای مختلف دماهاشون و طبقاتشون فرق داره؛ مطمئناً شما یکی دو باری که این کیک خوشمزه رو بپزید متوجه این موضوع می شید)
  • به مدت 35 تا 40 دقیقه در دمای 175درجه میزاریم و منتظر میمونیم تا خوب بپزه.

نکته: اگر می خواید از نتیجه کارتون مطمئن بشید و در خصوص دما شک دارید، یک خلال دندون توی مرکز کیک فرو کنید، اگر از چیزی مواد بهش نچسبیده بود یعنی به خوبی پخته.

  • بعد از خنک شدن کیک می تونین با اَلَک کردن میزانی پودر قند اونو خیلی شیک و مجلسی تزیین کنید.

امیدوارم که طعم و بوی تازه سیب و دارچین این کیک حال و هوای خونه شما رو هم همین قدر متفاوت کنه. معمولا بیشتر افراد با شنیدن نام سیب و دارچین کنار هم و ترکیبشون برای مزه دار کردن کیک، واکنش خوبی نشون نمیدن ولی با مزه کردنش نظرشون عوض میشه. پس اگه شماهم جز این دسته افراد هستید، بهتره حداقل یه بار امتحانش کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه موس کیک شکلاتی؛ بدون ژلاتین و تخم مرغ

منبع: اُکالا

به "طرز تهیه کیک سیب و دارچین؛ نکاتی برای خوشمزه تر شدن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک سیب و دارچین؛ نکاتی برای خوشمزه تر شدن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید